Sunday 30 November 2014

Божествената Майка


"Казвам ти, освен ако не следваш законите на своята Майка, няма начин да избегнеш смъртта. Но онзи, който е верен на законите на своята Майка, то неговата Майка ще му бъде също вярна. Тя ще излекува всички негови тревоги и той никога няма да боледува. Тя му дава дълъг живот и го предпазва от всички злочестия; от огън, вода и ухапвания на отровни змии. 

Защото Майка ти те е родила и поддържа живота в теб. Дала ти е своето тяло и единствено тя ще те излекува. Щастлив е онзи, който обича своята Майка и почива кротко на нейната гръд. 

Защото Майка ти те обича, дори когато се отвръщаш от нея. И колко повече би те обичала, ако обърнеш лице към нея? Истина ти казвам, безмерна е нейната любов, по-велика от най-огромната планина, по-дълбока от най-дълбоките морета. 
И онези, които обичат своята Майка, Тя никога не ги изоставя. Както кокошката брани своите пилци, както тигрицата - своите малки, както майката - своето новородено, така и Земната Майка пази Сина човешки, от всяка опасност и от всички злини."

 [...]

След това се молете на вашата Земна Майка:
"Майко наша, която си на земята, да се свети твоето име. Да дойде твоето царство. Да бъде твоята воля в нас, както е в теб. Както изпращаш всеки ден своите ангели, изпрати ги и на нас. Прости ни греховете, тъй както ние изкупуваме всички наши грехове срещу теб. И не ни давай болест, но ни избави от всяко зло. Защото твои са земята и тялото, и здравето.
Амин."



Исус, "Евангелие на мира от Есеите"

Пълен текст на български >>

Последно обновяване: 3.1.2016

No comments:

Post a Comment